Céges beszédtechnika tréning

A nehezen érthető beszéd azt üzeni,
hogy az adott ember vagy cég nem professzionális.

A beszédtechnika fortélyainak elsajátításával edzheted a meggyőző kapcsolatteremtő képességed és magabiztos megszólalásod. Nyerd meg a megbeszéléseket, építsd a márkádat.

Ismerős az érzés?

A hangod nem rádió

Amit csak ösztönösen bármikor, bárhol „bekapcsolsz”.
Ha nem vagy tisztában a működési elvével, lehetsz te kiemelkedő szakember, de ugyanúgy nehezen érthető, nehezen követhető kommunikációt folytathatsz.

A beszéded kommunikálja a személyiségedet

Tehát nem elég öltönyökre és ingekre, a legújabb tech-trendekre költeni, vagy a jó megjelenésre egy üzleti találkozó előtt; ha mindezt utána egy előnytelen beszélgetéssel tönkreteszed. Ugyanis a beszéded ilyen vagy olyan milyensége az arculatodhoz tartozik.
A beszéd a személyiséged egy része, ezért annyira fontos, hogy mennyire hitelesen, érthetően és pontosan fejezed ki magadat.
Te, a munkatársaid vagy a legsikeresebb értékesítőid.

Ugyan miért számítana az értékesítési folyamataidban az, hogyan beszélsz?

HITELESSÉGVESZTÉS

A helytelen, monoton, nehezen követhető beszéd komolytalanná, érdektelenné és igénytelenné tesz. Hitelességet veszítesz miatta. A túl gyors és artikulálatlan beszéded monotonitást, unalmat generálhat; az erőtlen vagy önbizalomhiány miatt rettentő halk beszéd a téma, termék, cég gyengeségét tükrözheti.

VESZTETTÉL, MIELŐTT NYERHETTÉL VOLNA

Az első találkozás alkalmával a 20 év tapasztalatod is jelentéktelenné válhat. Először mindig csak néhány mondatot érzékelnek belőled az emberek (a nonverbális kommunikáció mellett). Az erőtlen hang, fénytelen, hátraszorítottan megszólaló beszéd bizonytalanságot, sőt a témában való járatlanságot sugallhat.

KOMOLYTALANNÁ TESZ

Az előnytelen beszéd mellett izzasztó kihívás felépíteni (vagy megtartani) a szakértői státuszodat. Ha a beszéded, a vokális kommunikációd amatőrnek mutatja a cégedet, akkor az emberek máris abban gondolkodnak, amelyik nem tűnik amatőrnek. Mert komolytalannak gondolnak. Téged. A cégedet.

Az ember nem szépen beszélőnek születik, ez nem jár neki alanyi jogon.
A „mindig is rossz volt a beszédem” pedig csak egy egyszerű kifogás. A stílusod sem önmagától alakul – egy tanulható és fejleszthető területről beszélünk.

Vajon jó lesz a tréning neked?

Van olyan felelősség, amit egyetlen vezető sem delegálhat.

Tedd fel a kérdést saját magadnak, mert az ügyfeleid is felteszik majd. Ha valaki a saját cégében nem követeli meg a legmagasabb minőséget, akkor hogyan várható el, hogy majd az ügyfeleinek a legmagasabb minőséget adja?

Legyél

A cégedben is.

Egy vállalat annyira sikeres, amennyire a vállalkozáson belüli dolgozók azok. A sikeres prezentáció, a megnyerő tárgyalás, a magabiztos beszéd és akár a magánéletben megtapasztalt sikerek az önbizalomteljes élet hozzávalói.

Ehhez kínálom neked a céges beszédtechnika tréninget.

Céges beszédtechnika tréning
– íme a részletek

A magabiztos megszólalás és a meggyőző kapcsolatteremtő képesség növeli a vezetők eredményességét. Kezdő és tapasztalt vezetők számára egyaránt fontos a beszédtechnika fortélyainak elsajátítása, hiszen hatékonyabb kommunikációt eredményez.

Választható képzések:

Vélemények

A képzésen résztvevők így látták a közös munkánkat: