Kommunikációs Mesterkurzus 👉✨

Csoportos beszédtechnika tréning

– Beszélj magabiztosan és helyesen!

IGen, introvertált személyként is

Ne mondj le csak azért a felszabadult beszédről, mert személyiséged miatt általában nem te vagy a legkarizmatikusabb hang a szobában. Légy figyelemre méltó, akár introvertálként is.
*Segítő, mosolygós, támogató beszédtechnika csoportos képzés: Max. 8-10 fő.

Tele vagy rossz érzéssel, ha emberek előtt kell megszólalnod? Nem vagy ezzel egyedül. Csoportos beszédtechnika tréning keretén belül személyesen segítek, hogy ráláss pontosan milyen erősségeid és nehézségeid vannak a kommunikációban.
Első lépéstől az utolsóig haladunk végig az összetartozás élményével a siker felé vezető úton, ahol kellemes érzéseket és pillanatokat élsz át. És visszajelzésekkel gazdagodhatsz.

Tanulj és fejlődj az összetartozás élményével!

Kellemetlen számodra, hogy oly gyakran nyíltan vagy burkoltan közlik veled, hogy nem vagy elég?
Ha vállalkozó, vezető, értékesítő vagy, netán képviselsz egy ügyet, akkor gyakran hátrányként élheted meg a gátlásaidat.
Szinte képtelen vagy mások előtt megszólalni, irigyelsz másokat:

Rengetegen, – de különösen az introvertált emberek – a legjobban akkor tudnak koncentrálni, ha egyedül vannak; ezért gyakran csendes, nyugodt benyomást keltenek.
Talán épp ezért meg sem fordul a fejedben, hogy „emberek közé menj” a kihívásaiddal.
Pedig nemcsak az egyedüllétből tudsz energiát és erőt meríteni.
A csoportos képzés egy kényelmes és egyszerű módja a tényfeltárásnak, a gyakorlásnak és a barátságos és segítőkész, extra mennyiségű visszajelzéseknek.
Végre kellő mennyiségű motivációt és visszajelzést kaphatsz a beszédedről; azt a külső jutalmat, amit eddig talán mindig is hiányoltál.

Az önbizalom és a beszéded hatékonysága növelhető

A csoportos beszédtechnika képzés azoknak való, akik szeretnék érthetően, könnyedebben megértetni önmagukat és minden megszólalásnál – legyen az egy állásinterjú, üzleti megbeszélés, prezentáció – önbizalomteljesen és lehengerlően teljesítenének. A nyilvános beszédtől való félelem nélkül. Ahol a beszéded megszólaltatása

Ami az érzelmekre is hat, csakis az marad emlékezetes.A nyilvános beszédtől való félelem nélkül. Ahol a beszéded megszólaltatása

Hogyan érheted el az önbizalomteljes és régóta vágyott határozott kilépést a beszédedben?

A korábbi negatív élettapasztalatunk, az alkalmatlanság érzése, a megszégyenítő szituációk az évek alatt rétegről rétegre rakodnak a lelkünkre.
Egy dolgot azonban nem vehetnek el tőlünk:
az önfejlesztést.
Az önbizalomteljes beszédnek több elsajátítható összetevője van:

Ha ezeket begyakorlod és használod, eredményes leszel.

Mit tanulsz egy csoportos beszédtechnika képzésen?

Megismered és gyakorolni kezded, másokkal együtt, családias légkörben a beszéd és az előadói jelenlét alapjait.

Tenger sok kimondott vagy kimondatlan visszajelzés érkezhet feléd.
Rálátsz a kommunikációs nehézségeidre, megkapod hozzájuk a megoldókulcsot és máris abba az irányba mozdulhatsz el a fejlődésben.
Ezekre a gyakorlatokra mindenki képes.
Te is.

Csoportos beszédtechnika tréning előnyei

Szia, Ági vagyok, én segítek neked

Ruff-Kiss Ágnes beszédtechnika-tanár vagyok.

2009 óta foglalkozom beszédtechnika-oktatással egyéni, csoportos és céges formában.

Logopédus végzettségem dráma- és színházpedagógia területén szerzett diplomával egészítettem ki módszertani- és eszköztár bővítése érdekében. Hivatásom, hogy segítsem a kommunikációs tartalom megfelelő megszólaltatását.

Vallom, hogy a beszéd személyiségünk egy része, ezért van jelentősége annak, mennyire hitelesen és pontosan fejezzük ki magunkat.

Beszédképzéssel hozzájárulhatunk a kommunikáció eredményességéhez, miközben mindvégig alakítja az önismeretünket, a személyiségünket, mert reális önismerettel, valamint tudatos önfejlesztéssel igenis lehetséges a változás.

Jelentkezz a képzésre!

Mert ezen a képzésen már az első pillanattól elismernek, értékelnek és támogatnak! Néhány perc és mindenféle gátlás elmúlik, a hangodban nem a bizonytalanság, hanem a határozottság és a szenvedélyed tükröződik.

Látni és látszani fogsz, mert végre meg tudod mutatni, ki vagy te és mit képviselsz. Miközben megérinted a szíveket.