Online beszédfejlesztés

– beszélj magabiztosan és helyesen

Távoktatás, önismereti utazással

A személyes jelenlét a helyes technika és a megfelelő gyakorlatvégzés szempontjából elengedhetetlen feltétele a beszédtechnika tanulásának. Előfordul azonban olyan élethelyzet, amely a videóhívással indított órának enged csupán teret.
Mikor érdemes fontolóra venned ezt a lehetőséget?

„…beszélni könnyű.

Jól beszélni
azonban már próbatételt jelentő kihívás!

Járványhelyzet. Időhiány. Utazási problémák.
A személyes jelenlétet gyakran még a tréningeken is mikrofonra és kamerára cseréljük, de a jókedv és szakmaiság nem hiányozhat ez esetben sem.
Jó lenne egy technikai mankó, ami megkönnyíti a tanulást; időt spórol neked; és igazán gazdaggá teszi a beszéded fejlődését?
Az online beszédfejlesztés intenzív tanulást biztosít akár kevés rendelkezésre álló idő alatt is.

Mit nyújt az online beszédfejlesztés?

1

Az idő és távolság mától nem akadály. Te is profitálhatsz az önbizalomteljes és magabiztos fellépésekből, beszédtechnika- és testbeszéd – tudatosságból, a meggyőző beszéd elismerést, bizalmat és olykor pénzt termelő sikereiből.

2

Kapsz egy kényelmi funkciót, amivel az önismereti alapokon nyugvó beszédfejlesztésed fázisai gyorsabbá, hatékonyabbá és kényelmesebbé válhatnak.

3

Akár egyszerűbbé válhat a tanulás: felmerülő kérdéseidre online formában is választ kaphatsz.

Mivel a fejlődés csakis élményekbe csomagolva az igazi, felszabadultan, önbizalomhiány nélkül, bátran tapasztalod majd meg a haladás örömteli érzését.

Mikor előnyös neked az online beszédfejlesztés?

FONTOS TUDNI!
Ezek az alkalmak nem helyettesítik a személyes foglalkozásokat és elképzelhető, hogy kevésbé hatékonyak számodra. Leginkább akkor javaslom, ha érdeklődsz a beszédtechnika után, a személyes alkalmakat egészítenéd ki a hatásosabb fejlődés érdekében, vagy az utazással járó időveszteség elkerülésére alkalmaznád.

Magabiztosan, sőt élvezettel fogsz megszólalni

Egyéni tanulásodhoz igazított videóhívásokkal, egyéni haladási ütemezést valósíthatsz meg otthonról is. Nem egy újabb program lesz, amin „részt kell venned”, hanem saját egyéni gyakorlásod kontrollálhatod.

Mégis magabiztosabb kommunikátor lehetsz.

Neked való az online beszédfejlesztés?

De mindezek ellenére, kevés idővel rendelkezel, ritkán tudsz személyes találkozóra sort keríteni vagy nem találtad még fel a spanyolviaszt a távolság leküzdésére.

Vélemények

A képzésen résztvevők így látták a közös munkánkat:

A CSOMAG TARTALMA:

Nem neked való azonban az online beszédfejlesztés, ha folyton kifogásokat keresel és tanulás helyett inkább ezzel jössz: "nekem nem megy, meg sem próbálom.”

Habár az online beszédfejlesztés leckéi egyszer véget érnek, de nem akarsz majd itt megállni. Mert a szép beszéd mindig és mindenkor értéket közvetít.